Nieuwbouw met sterke energiescore en top afwerking te koop in Gullegem (mogelijkheid tot aankoop aan 6% BTW)

Vraagprijs: € 399 500 Gullegem
OPENDEUR, ZATERDAG 26 OKTOBER van 10u30 TOT 12u30. Uitzonderlijk aanbod in Gullegem. Op een boogscheut van het centrum, op wandelafstand van school en winkels en toch snel op R8 en snelwegen.

Met trots stellen wij deze tot in de puntjes afgewerkte nieuwbouwwoning aan u voor. Op een zucht van 'Gullegem Platse', schitterende afwerking, 3 zeer mooie slaapkamers, enorme veel lichtinval, state of the art keuken, luxueuze details en een sterke energiescore (E-peil < 30) , rechtstreekse uitweg naar de tuin, type D-ventilatie, warmtepomp,...

U zoekt een nieuwe woning met ruimte, schitterende energiescore en dit in een bloeiende gemeente dan moet u deze eigendom zien. Binnenkort volledig afgewerkt, instapklaar en bovendien nog volledig aan te kopen onder de 'afbraak en herbouw' regeling van 6% BTW (indien koper voldoet aan voorwaarden) en dit uiterlijk tegen 31/12/2024. The moment is now !

Benieuwd naar alle details of graag de woning binnenin leren, kennen, bel ons voor een afspraak op 056/44.03.69 of mailen naar ... info@vastgoedkantoordevriese.be en geniet nu nog van 6% BTW regeling in 2024.

vraagprijs excl. kosten
Onze Ref. DEV4257
Lees meer Verberg