Schitterende woning in Landelijke stijl te koop in Bellegem

Vraagprijs: € 425 000 Bellegem
Bent u op zoek naar een energiezuinige woning met een landelijke uitstraling? Dan is deze prachtige eigendom, gebouwd in 2009, dé topper voor u!
Gelegen in het charmante Bellegem, biedt deze woning een perfecte combinatie van ruimte, comfort en kwalitatieve afwerking.

Indeling als volgt:
Bij het binnenkomen ontdekt u een ruime inkomhal met ingemaakte vestiaire en een apart gastentoilet. Via de elegante dubbele deur komt u terecht in het leefgedeelte, bestaande uit een gezellige eetplaats en salonruimte. Aansluitend vindt u de volledig uitgeruste keuken, voorzien van kwalitatieve toestellen, een overvloed aan opbergruimte én een gezellige ontbijthoek.

De lichtrijke veranda, met een extra zithoek, biedt een prachtig open zicht op de onderhoudsvriendelijke tuin. De tuin is op vandaag voorzien van kunstgras, een aangelegd terras en een handig poortje dat toegang geeft langs de achterkant van de woning.
Voor uw comfort is er ook een inpandige garage met sectionaalpoort. Hier bevindt zich ook de wasplaats en extra ... stapelruimte.

Op de eerste verdieping treffen we 3 ruime slaapkamers en dressing. De overloop van 11 m² doet momenteel dienst als bureau, ideaal voor thuiswerkers of als hobbyplaats.
Verder is er een ruime zolder die eenvoudig kan worden omgevormd tot 2 extra slaapkamers.

De woning werd recent opgeschilderd, zonnepanelen zijn voorzien en de elektriciteit is conform!

EXTRA TROEVEN: nieuwe CV-ketel (slechts 1 jaar oud), CV op aardgas, energiezuinig geheel, ...
Sfeervideo : https://youtu.be/QG7O0VFgMY8

Mis deze kans niet en maak snel een afspraak voor een bezoek!

Onze ref. DEV4267
Lees meer Verberg